News Slider

PrimeOne School’s students again prove their existence and excellence in various fields of study. They claimed medals at American Mathematics Olympiad (AMO) held on October 15th, 2016. Clifford Wijaya, Vanneshia Swiegl Lee dan Stone Jen Halim won Gold medals while Nicholas brought Silver and Mirza Suranta Hanafiah and Poonam Raj Kaur secured Bronze.
Then at Tiociu English festival held on November 12th - 20th, 2016, PrimeOne students, Jonathan Kevin Bintang Pasadahon Simorangkir secured the first winner in Spelling Bee Contest while Verly Laurencia Hanlie claimed Gold medal and Varenina won Silver in Speech Contest.
Another winning achieved by PrimeOne students was the Robotic Competition held on November 26th, 2016 in Milenium ICT Medan. Erick Ricardo, Vanessa Jovana, Vincent Rusli, Baginda Muda Siregar, Janice Yang, Felicia Annabel, Alvin Nicholas, Willy and Stephanie Sisilia Simangunsong claimed the champion trophy. Congratulations to all the winners.

Peserta didik PrimeOne School kembali membuktikan kemampuan dirinya di berbagai ajang perlombaan. Di ajang American Mathematics Olympiad (AMO) yang diadakan tanggal 15 Oktober 2016, Clifford Wijaya, Vanneshia Swiegl Lee dan Stone Jen Halim berhasil membawa pulang masing-masing satu medali emas. Nicholas menyumbang medali perak serta Mirza Suranta Hanafiah dan Poonam Raj Kaur meraih medali perunggu.
Kemudian di Tiociu English Festival yang diadakan pada dari tanggal 12 - 20 November merupakan lomba bagi peserta didik PrimeOne yang berbakat di bidang Bahasa Inggris. Jonathan Kevin Bintang Pasadahon Simorangkir meraih juara satu Spelling Bee Contest. Medali emas diraih oleh Verly Laurencia Hanlie dan perak oleh Varenina di lomba pidato Bahasa Inggris.
Robotic Contest yang diadakan ikut mengharumkan nama PrimeOne School. Erick Ricardo, Vanessa Jovana, Vincent Rusli, Baginda Muda Siregar, Janice Yang, Felicia Annabel, Alvin Nicholas, Willy, Stephanie Sisilia Simangunsong memastikan tropi bergilir dibawa ke PrimeOne setelah mereka menjadi juara satu dan disain terbaik di ajang yang diadakan pada tanggal 26 November 2016 di Milenium ICT. Selamat atas prestasi kalian semua.