News Slider

Preschool students of PrimeOne School had passed the first semester well. The students had improved both in their academic achievement and behaviour. As refreshment, we held a “Preschool Year End Programme” on December 5th, 2016 and December 6th, 2016 at Multi Purpose Hall (MPH), North POS. Parents were invited to the Year End Programme.

The programme was opened by two beautiful Master of Ceremonies, Ms Darlia, S.S. and Ms Tiffany, S.Ak. They started the programme by asking the parents to pray based on our PrimeOne School’s culture. After that, they also explained about Preschool programme and upcoming events which we will have in the second Semester on January.

They started to call each class to perform. The students showed their best performance happilly and cheerfully. They also performed confidently. Ms Darlia and Ms Tiffany also closed the programme by asking the parents to pray. Thank you parents for your coming!

--------------------------------------------------------------------------------------------------

Peserta didik Preschool di PrimeOne School telah menyelesaikan semester satu bersama-sama dengan baik. Para peserta didik sudah menunjukkan banyak peningkatan baik dalam akademik dan tingkah laku. Untuk merayakannya, kami mengadakan sebuah acara “akhir tahun” pada tanggal 5 Desember 2016 dan 6 Desember 2016 bertempat di Ruang Serba Guna, North POS. Orang tua diundang untuk memeriahkan acara akhir tahun.

Acara dibuka oleh dua pembawa acara yang sangat cantik, Ms Darlia, S.S. dan Ms Tiffany, S.Ak. Mereka memulai acara dengan mengajak orang tua berdoa sesuai dengan kultur PrimeOne School. Kemudian, mereka juga menjelaskan tentang program-program Preschool dan kegiatan yang akan datang di semester kedua pada bulan Januari.

Mereka memanggil tiap kelas untuk tampil di atas panggung. Para peserta didik menunjukkan penampilan terbaikknya dengan senang dan penuh ceria. Mereka juga menari dengan penuh percaya diri tanpa merasa malu. Ms Darlia dan Ms Tiffany menutup acara dengan mengajak orang tua untuk berdoa bersama. Terima kasih kepada orang tua atas kedatangannya!